Ibland drömmer jag om..

Det är lustigt ibland när jag sitter här, till exempel på jobbet som är en plats där jag på sistone (Mellan varven av jobb såklart) känner att jag får tid att tänka, känna och drömma mig bort.. Jag vet att jag låter så töntig när jag skriver så men det är så jag känner. Jag är ju lite av en tänkare och drömmare.

Jag ser mig själv sitta på ett café en fin höst eller vår dag (på en uteservering) med en stor kopp te/kaffe och en halsduk virad flera varv kring halsen.. sittandes med en dator där jag bloggar om tankar och livet, och om människor som passerar..
Jag ser även mig själv längst in i ett hörn på en pub eller vin bar. Med antingen ett glas rött eller en mörk öl. Även där skrivandes och observerande.. Och jag kan ju inte låta bli att tänka att det i så fall är England jag är i.. Såklart!
Men även ibland ser jag även mig själv i Usa eller Italien..
Någon stans bara..
Jag vill ju se så mycket mer av världen, jag vet inte hur jag skall kunna och hinna med allt jag drömmer om. Men vem gör inte det?
Jag tänker att jag får försöka Ta något nytt varje år..

Nu är det ju först och främst fokus på att komma i ordning med mig själv och mitt liv.. sen får jag njuta och göra dom här större grejerna jag vill göra.. det får komma sen helt enkelt.
Så kan man ha "små" andra livsnjutar grejer undertiden...
Sen har jag ju såklart min 30års dag att planera och se fram emot nästa år, och Italien såklart med mamma..
Det längtar jag nog mest efter! Och förhoppningsvis ser jag lite annorlunda ut och mår lite annorlunda..

Nu är det bara 1 vecka kvar tills jag skall börja min livs omställning.. då blir det nya tider.. men mer om det längre fram :)

Det var allt för nu... ;)

Tankar

Känns som att det är en vanligt återkommande inläggs rubrik.
Men det kanske är just för att det alltid finns många tankar som gömmer sig där i huvudet.. mycket jag funderar över dagligen. Ja du vet, livet,framtiden,kärleken,vardagen,resor,vänner ja allt det där vanliga !

Men det är väl kanske så det är.. 30 närmar sig med stormsteg..
Och man kan inte låta bli att tänka.. "är det såhär det är?"

Oj det blev snabba korta ord. Men fick skrivit lite iaf...
Ciao!

RSS 2.0