Vardags bestyr

Hej hej

Igår kväll satt jag här och bara mös, kollade olika program på datorn och spelade lite spel.. bara hade det skönt.
Somnade i nogorlunda tid.. hehe.. 2.. men det är hlet ok, jag kunde ju sova ut idag, jag vaknade dock vid 10 men låg och drog mig, sen la jag in tvätten i maskinen, och nu håller det på att torka, har hängt up mina arbetskläder  så dom inte blir skrynkliga, jag har kommit på att jag måste köpa ett strykjärn så jag kan stryka min skjorta och mina arbets byxor, men än så länge får det duga med att dra ut dem och sen hänga upp fuktiga.. hehe.. kul info att veta va? =)

Nu sitter jag här vid datorn och bloggar lite, tänkte ta mig en promenad snart och sen kanske åka till stan och kolla lite i affärer, imorgon är det löning och då kanske jag unner mig något nytt.. får se.. jag behöver ett par vår skor och kanske en väska, jag får se.. skor ialla fall, det är nödvändigt, väska är bara något jag vill ha.. hehe.=)
Behöver ett par byxor också kanske.. åh det är så mycket jag vill ha... men jag får se vad jag hittar..
Idag blir det förster shopping så jag kan överväga vad jag verkligen ska köpa..

Hoppas att allt är bra med er där hemma?

Idag är det inte lika soligt och fint som det har varit.. haha, just min tur, när jag är sjuk och jobbar då minsan kan det vara strålande sol och varmt men idag är det lite mulet.. men inte så värst kallt ialla fall..

Christian en kock på jobbet ska sluta, lite tråkigt tycker jag för han va rolig, och nu kommer det nog bli kaos i köket för dom är kort med personal, och det kommer ju påverka oss i servisen också, men vi får väl se hur det går, det skulle komma en kille från danmark nästa vecka på intervju så vi får väl hoppas att han är bra och tar jobbet...

jag har fortfarande lite tvätt som måste tvättas men jag funderar på att slänga in det ikväll eller i morgon bitti.. annars måste jag ju vara hemma hela tiden och passa tiden när det ska tas ut mmm...

Åh jag kanske ska ta och klippa mig imorgon, jag har hittat en jätte billig frisör här där jag bor och hon verkar helt ok, jag har vart inne och kollat priser mm.. och pratat med henne, så det kanske jag ska göra imorgon, det vore kul. och mitt hår behöver verkligen en genomgång, det är så slitet nu.. fyfy..

Nu så ska jag kolla om tvätten börjar bli torr i maskinen, sen ska jag bege mig ut på en promenad tror jag..

Hörs snart igen

Puss och kram
Saknar er alla!

Lovisa igen =)

Äntligen så börjar jag känna mig som mig själv igen, vilken pers detta har vart.. Har nog aldrig vart såhär sjuk, eller så kanske har jag känt mig änu mera ynklig för att jag inte är "hemma" vet inte, fast jag har vart riktigt dålig, sådan hosta och feber och hals ont mm.. det var ju defentift halsfluss sa läkaren, och säkerligen lite där till..
Men det bästa jag har gjort var att åka till sjukhuset och få ett recept på pencellin.

Haha, ja att hämta ut medecinen var ju lite anorlunda än hemma i sverige kan jag ju berätta..
Som tur var fick jag veta att det ligger ett apotek på min gata bara 3 min gångväg här ifrån, men det är åt motsatt håll som jag går till tåget så jag har inte riktigt lagt märke till det, och det är inte så konstigt för det ser inte ut som ett apotek utifrån ändå..
Vilket fall jag stapplar in på apoteket med mitt recept och id kort i handen, och kvinnan bakom disken tar mitt recept, ber inte ens om ID, Konstigt tänkte jag men hon tar väl det snart.. sen börjar hon kolla på sina hyllor bakom och hittar någon stor burk med tabletter häller ut ett gäng i en skål och plockar upp dem 1 och 1 med en pincett och lägger i en brun liten plast burk/flask liknande sak, skriver en etikett och klistrar på.
Ger mig burken och ber om pengarna, thats it. Ingen koll om jag är jag, ingen förpackning och grejer, jag fick visserligen en lite "bruksanvisnings" lapp med, som berättar lite om medecinen mm..
På etiketten stod mitt nam hand skrivet och hur många jag skulle ta.

Lite anorlunda måste jag säga, men jag gick hem och började kuren direkt och jag kände mig bättre redan samma kväll (Måndag)

Tur var väl det för jag skulle ju jobba på tisdagen, 12 timmar så det gällde att vara i form.
Gårdagen gick jätte bra, det var lugnt hela lunchen, och jag fick gjort en del uppgifter som vi har på städschemat och jag tog mig en lång lunch.. hihi..

Jag hade massa kontors jobb jag skulle göra på kvällen som min chef ville jag skulle fixa, Jag skulle göra olika mappar och dokument i datorn, om alla artiklar vi har på menyn, och nuvarande pris mm.. och ställa upp i tabeller i Exell.. massa jobb, men hon sa innan hon gick vid 17 att jag vill i alla fall ha drycken klar tills imorgon, men flitiga jag.. =) Gjorde ALLT! Varenda artikel i hela lunch,kvälls och brunch menyn. Alla viner och övriga drycker. Tycker jag var riktigt duktig.

Dessutom skulle jag stänga och låsa, räkna kassan se till att allt linnet kom till kemtvätten ( Skriva en hämte seedel och lämna allt vid dörren.. mm.. )

Men det gick förvånansvärt bra alltihop, men tror mycket beror på att kvällen var lugn och jag kunde sitta ganske mycket mellan gästerna, jag var väl 1-2 timmar med matilda och serverade.. sen satt jag mest men tror det var bra att jag vilade, plus att jag hade stått o gått hela dagen..

Men jag kunde inte sova igår kväll när jag kom hem, fastnade vid datorn, mm.. men tillslut.. ( 3.30) !!
Somnade jag.. puh, försov mig imorse, jag måste ha stängt av mobilen i sömnen, vaknade 10.12 i panik.. hjälp jag borde gått nu! hehe.. rusa runt som en yr höna.. och 10.35 var jag vid tåg stationen, men 2 min tillgodo tills mitt tåg skulle komma, sncka om super snabba Lovisa!

Tjejerna från jobbet hade tydligen en super kväll i lördags, tråkigt att jag missade det tycker jag, men men.. det blir fler kvällar.. om jag känner oss tjejer på jobbet rätt så blir det nog snart.. =) hehe...

Idag har det vart lugnt på jobbet och jag fick gå hem tidigare.. skönt.. hehe..
Så nu har jag gjort mej en jätte god macka, fast inte riktigt lika god som man kan göra hemma.. men den här duger hehe... och en kopp te, så n ska jag titta på Emmerdale på datorn, det senaste av snittet, och sen Andra Avenyn som sändes ikväll i sverige... tänkte ha det lite mys, imorgon ska jag bla, tvätta.. Kul va?! =) hehe

Jag hade nog kunnat skriva massor med mer för jag är helt inne i skrivandet nu, men jag tror jag tar och tittar lite på mina program, sen kanske om jag fortfarande är i skrivar tagen så skriver jag igen, annars ska jag försöka vara duktig och skriva imorgon... Inte för att detta är så interessant och läsa, men jag måste ju ha någon att "tjöta" av mig på.. ni vet ju att jag gillar att prata o berätta massa onödig fakta och säga alla små detaljer, men nu när jag inte kan prata med er hela tiden så får detta vara ett substitut sålänge.. =) hehe...


Älskar er alla.
Nu ska jag njuta av min "tidiga" kväll hemma.. (som frisk) hehe..

Puss o Kram
Miss you!

Tack mamma för mejlen dom värmer ska du veta! (jag skriver till dig snart igen)

och tack mormor för dina fina sms och goda råd.

Älskar er!


Hej hej

Hejsan, förlåt att jag varit så seg med min blogg uppdatering, jag ska bli bättre, sitter alltid på tåget till eller i från jobbet och tänker på allt jag har att skriva, och att jag verkligen känner för det,men sen försvinner insperationen eller så har jag glömt vad det var jag skulle skriva.. hehe..

Men nu ska jag skriva lite grann iaf.. Har haft feber idag =( inge vidare, och en väldans hosta, och så börjar jag få ont i halsen och huvudet.. överallt nästan! Inge roligt alls, sov knapp något natten till idag för jag hade så feber frossa... men så kände jag mig lite bättre ett tag på dagen idag så jag åkte till jobbet, började 17 idag så jag tyckte att några timmar ska man väl orka, men vid 20 tiden var jag tvungen att gå hem.. Kände mig jätte kass..

Så nu ligger jag här i sängen och tycker synd om mig själv.. hehe..
Det är i sånna har stunder man önskade att man var hemma.. Men men.. det går över, jag är bara lite ynklig nu..
Fick i alla fall bytt mitt pass imorgon så jag kan jobba bara kvällen i stället för dubbel pass.. tyvärr är vi inte tillräckligt med peronal så jag kan vara helt ledig.. plus att jag måste jobba allt jag kan.. =)

Det är så varmt och skönt här på dagarna nu för tiden.. solen skiner hela tiden och man märker att det verklgen är en för sommar värme.. Härligt! Och det är så fint överallt!

Har börjat promenera ganska mycket.. känner mig jätte duktigt! =)


Hade tänkt att skriva massa mer men jag är så trött nu..
Men jag ska lägga på minnet allt annat jag hade tänkt att skriva och försöka skriva det imorgon..

Saknar  er så mycketdär hemma...

Puss o Kram och god natt! en febrig Lovan i London!

Äntligen en dator!

Hej allesammans! Nu har jag fått en dator ! =) Så glad över det, det underlättar verkligen.. Tack snälla Mamma och Stefan! Så nu ska jag försöka b örja blogga så ofta som jag kan så ni kan få följa med i vad som händer =)

Kanske ska uppdatera lite vad som hänt å sistonne,
Jag jobber ju som sagt mestadels, men jag tycker faktiskt det är kul, jag har ju fått mer ansvar på jobbet..
Låsa,räkna kassan, vara ansvarig "maneger" när Bossen inte är där, kan lite mer om vårt datorsystem som vi använder mmmm.. fått nyckel o så till jobbet.. tycker det är helt okej, för det märks att hon uppskattar mitt jobb och tycker att jag är duktig. Så än så länge så ser jag det bara som något possetivt!

I söndags var jag ledig och då var det jätte fint på förmiddagen så jag var ute i solen hela förmiddagen, sen mötte jag upp mina kollegor i stan för Cecile en tjej från jobbet skulle sluta så vi skulle träffas och ha lite kul.
Vi börjadepå en uteservering men sen blev det lite kyligt, så vi gick och spelade Biljard mm.. Hade väldigt trevligt, vi var rätt mycket folk, en av kockarna på jobbet hade besök emmifrån Danmark så dom var också med..
Vid 23 så begav vi oss för det stängde då.. så vi följdes mot stationen, och jag hann med mitt 23.50 tåg. SKÖNT!
Fast så ringde dom mig ca 10min efter och sa att dom skulle hem till en av våra kollegor och dom ville att jag skulle hoppa av tåget och komma tillbaka, men det ville jag inte, jag var för trött plus at jag tyckte att det kändes onödigt när jag äntligen var på väg hem. Så jag åkte hem och sov, det var skönt att få sova ut på måndagen!

Måndagen träffade jag en tjej ompis från jobbet en sväng, sen så tog jag det mestadels lugnt..
Handlade o tvättade och fixade lite sånt.

Tisdagen var det jobb hela dagen.. en jätte lugn lunch det var ganska skönt, men det var nästan för lugnt.. kvällen var lite bättre.
Jobbade med en ny svensk Tjej från kungsbacka... Hon var jätte trevlig. så det blir nog bra, det var hennes första riktiga dag efter att hon provjobbat.
Igår jobbade jag bara kväll, men dt var mycket mer att göra.. fast inte för mycket.

Idag jobbar jag också bara kväll, men då är det en privat tillställning.. så restaurangen är stängd för allmänheten.. det blir spännande och se vad kvällen har att ge.

Nu ska jag bada och göra mig i ordning.. 
Jag ska uppdatera lite mer roligt sen.. 
Jag tänkte bara ta en snabb uppdaterning.. har förestän upptäckt att jag kan ta bussen till jobbet från tågstationen.. det är mycket trevligare än tunnelbanan man får se lite mer då.. =)

Våren börjar komma.. ena dagen är det nästan sommarvärme men sen är det lite kyligare ibland, så det är svårt att säga, men mestadels varmt.. det är så mycket vackra blommor och träd överallt! Luktar underbart!

Jag saknar er något enormt där hemma! Tänker på er varje dag!
Jag har pratat med min chef om ledighet och det är ok! =) så jag måste bara säga exakta datum till hnne.
Åh mormor och morfar gud vad jag saknar att vara med er!!!!!
Snart kommer jag hem och då ska vi mysa! 

Vi hörs snart!
Jag ska bli bättre på att blogg uppdatera!
Ta hand om er alla..

Pussar och Kramar er lilla Lovan!

 

RSS 2.0