Allt för länge

Åh, jag blir så trött på mig själv, det går allt för långt mellan gångerna jag bloggar, jag hade ju tänkt att jag skulle uppehålla mitt bloggande, men icke. Jag är så kass! Men nu dags igen för ett försök!

Sicken moral jag har, men jag tycker inte det är så kul när jag inte ens lyckats med nån nice design eller så på bloggen, och jag har nästan aldrig några roliga kort att dela av mig med.. SEGT!

Jao jao, men det är ju skrivandet som är poängen. So lets get to the piont!

Idag ville jag väl egentligen bara skriva av mig lite, i fredags var jag ledig! Hör och häpnad! Men det var enbart pga att jag tagit ledigt för att åka ner till ljungby och göra min halka, så det var skönt!

Torsdagen jobbade jag och sen på kvällen åkte jag till min älskade mormor och morfar, och goa som dom var kom dom och hämtade mig vid bussen, i snön... så åkte vi hem o då hade dom handlat och mormor hade förberett för min lunch jag skulle ha med mig! så underbar är hon! =) Sen drack vi varm chocklad och åt smörgåsar! Så underbart, took me straight back to childhood! And i wanted to stay there and never go back. Well, kanske men ändå inte... Sen bar det av på fredag morgon kl 07.00 till bilskolan, sen iväg med bussen till Ljungby.

Halkan gick bra, inte alls lika "svårt" som jag trott fasten det ju va svårt men det var ju knappt meningen att man skulle lyckas.. Så det var intressant och lärorikt..


Sen kom jag hem till GBG igen och då gick jag o handlade lite, sen kom Emelie upp på glögg o mys och så började vi kolla IDOL, sen Kom Sandra ch det blev mer mys och vi hade tjejsnack! Nice!

Sen kom Andreas och Henkan upp och det var skoj, fasten Andreas var "lite" full, men men! =)

Lördag jobb i dryga 12 timmar, mindre Gilla faktor på det!
Sen söndag Glögg mys hos Släkten.
Sen utgång med kollegorna.. :D NICE! Mer Gilla faktor på det.

Måndag super ledig! SKÖNT
Sandra kom förbi på kvällen för en cup of tea! NICE

Idag,Teori,körning mer teori, dator tid som skulle vara ca 30min blev kanske 3 tim. Ooopps!
Middag idag, halv grillad kyckling + lite pot sallad, 1 glas ice tea peach. Thats my day! :D haha.. Lite sommrigt i vinter kylan!

Well jag hade massa o skriva, men som vanligt kom nått annat upp!

Ville bara säga att jag bestämt mig för att ta tag i mitt liv nu. Träning och någon slags diet. MÅSTE!
Ciao!

RSS 2.0