Hopp.

Ja då satt man här igen med den stora lusten att blogga. Så nu försöker jag mig på det igen.. Jag är hopplös men jag ska (som jag alltid säger) bli bättre. Jag har ju alltid så mycket att skriva men får liksom aldrig ro till det. Synd egentligen.. Och ibland vill jag bara skriva "på riktigt" med papper och penna. Är ju faktiskt en annan känsla.

Iallafall, jag jobbar ju nu extra på Clarion post.. Men jag hann jobba 3 dagar sen kom operationen Sen har jag vart sjukskriven tills i lördags.. Började med att jobba 2 frukost pass, inte riktigt min grej ska jag väl erkänna. Inte bara för dom tidiga mornarna utan även för arbetet men men.. Nu har man gjort det också. Sen har jag jobbat mån-tors(idag) kvällar.. Men lagom långa pass.. Skönt.. Är ju inte helt bra än, fast mycket bättre måste jag säga. Går ju fortfarande varannan dag hos sköterska men det går framåt.. På tis ska jag tillbaka till läkaren och då hoppas vi på bra nyheter :) jaja.. Nog om detta !

Trivs väl egentligen helt ok på jobbet men har kommit in i någon slags svacka då jag inte tycker att nått är särskillt kul.. Men det vänder säkert! :)

Har lite annat spännande på G så jag hoppas på det bästa! :) wihoooo!

Vi ska kanske till Polen igen i slutet av maj! Åh vad jag vill! Det blir nog en ännu grymmare resa! Med massa bus och party! Ett större gäng och en hummer limousin :) lyx!

Det är ju egentligen bara en ekonomisk fråga men det ska nog gå! Det är ju 3 mån kvar! Jag ska Fixa det!

Imorgon är det fredag och jag ska först till sköterskan, sen handla lite snabbt och sen hem och städa sen kommer Carro vid 16.30 så ska vi boka Polen flyg och mysa lite.. Sen får vi se.. Daniel ska tydligen ha fest så vem vet.. Kanske åker dit. :) hej då


Idag.

Idag är det dags att opereras. Nervös som attan är jag iaf :( fy skjuttsingen. Men det går nog över.. Efter min sömnlösa natt hos mamma igår så åkte jag hem vid 9. Mamma körde mej när hon åkte till jobbet. Sen så la jag mej o sov vid 10-13.30 sen dags att gå upp o göra mig ordning för jobb. Så sen blev det då jobb kl 16. Gick väl ganska bra förutom att maten inte räckte till gästerna. Haha. och lite andra små saker. Sprang i från jobbet några minuter efter 01.. Han med en buss till backa plan. Och när jag kom dit började min buss hem köra men jag sprang och chaffisen stannade faktiskt och tur var väl det för det var sista bussen hem..
Väl hemma så blev det att bädda helt rent och duscha med special tvätt medel inför idag. Och packa en väska mm. Somnade väl strax innan 4. Så idag är jag också trött ! Men nu dags för en sån dusch till och sen bär det av!
Kanske skriver senare.
Have a good day!
P&K Lollo


Sömnlös

Blogg time! Det var verkligen inte igår jag bloggade. Men jag ligger här sömnlös hemma hos mamma och klockan är 05.50 och jag ska snart kliva upp.. Så jag tänkte varför inte kika på mobilen lite och vilka appar jag kan skaffa?! Så jag skaffade blogg.se appen och läste alla mina gamla inlägg och blev så sugen på att börja blogga igen. Så nu gör jag det..
Som sagt jag ligger här hos min kära mor och kan inte sova.. Har vart vaken i ca 2 timmar nu. Pga illa mående. Känns sådär.. Det börjar avta lite grann men känner mig liksom konstig. Tror jag åt för mycket förut. Hoppas bara inte det var maten. Får väl se.. Idag fyller iaf min underbara mamma år. Och eftersom jag ska jobba ikväll så firade hon jag henne igår. Med skaldjur o bubbel o ostar. Så mysigt hade vi.. Pratade om allt möjligt. Mysmysmys.

Låg ju också o läste mina gamla blogg inlägg, fasen vad jag saknar London. Det bara är så.. Älskar staden. Kan inte hjälpa det.
Nä nu ska jag försöka sova lite. Ska ju upp snart men kanske kan få några minuters sömn. Imorgon är det operatonsdax.. Fy. Nervös över det också.. Jaja. Men det går nog bra... Nattinatti. Puss o kram


RSS 2.0