En dag.

en vanlig dag i livet.
jag tänker mycket, det har jag nog alltid gjort. jag gillar att tänka, även om det ibland kan bli för mycket. men det är när det går över till grubblande och ältande.
men det är inte så mycket sånt längre, jag har så mycket jag vill med mitt liv. men ändå så vet jag inte riktigt vad. och det gör mig tokig. jag känner att tiden rusar ifrån mig och att jag borde göra si eller så.. men vad borde man egentligen? vad är rätt och fel?
jag drömmer mig ofta bort, önskar,längtar och hoppas. men frågan är efter vad?
jag vill resa,jag vill flytta,jag vill plugga,jag vill bo kvar, jag vill ha familj, jag vill vara singel jag pendlar mellan dessa tankar och önskningar. varför kunde det inte bara vara problemfritt och självklart?!
Jag blir knäpp, på dessa olika viljor och tankar. men samtidigt känner jag mig beslutsam över mycket.
men det hjälper ju inte alltid.
Men jag får nog ta mig en redig funderare någon dag snart och ta lite beslut om mitt liv. För såhär kan jag ju inte hålla på...

börjar

jag börjar skriva, om och om igen. men jag raderar.. tar bort, vet inte vad jag vill få sagt. jag pendlar mellan glädje,ilska,motivation,ledsamhet och lycka. konstigt. jag påminns ständigt om ensamheten, att du lämnade mig,oss. men samtidigt så är jag glad att jag nu vet hur det är. jag är förvirrad minst sagt. men det blir bättre. jag är taggad inför mitt nya liv, mitt smala jag. det är min motivation och min morot just nu. jag ska komma dit!!

Mycket på samma gång

jag tänkte skriva massor, men jag orkar liksom inte så jag säger bara... saker går i rätt riktning.

damn you feelings.

Känslor, strular ofta till.
Vi älskar, vi känner, vi ger.
Vi lämnas med minnen, drömmar och brutna löften.

Vissa dagar är lättare än andra. Men det ska inte få det bästa av mig. Huvudet högt och blicka framåt.

it's gonna hurt whe
n it heels too..

Ilska

idag har jag haft en så himla bra dag, många leenden och skratt. sen är du tillbaka i bilden och jag känner endast ilska. idag var dagen jag skulle bli fri. men nej. ursäkter och lögner, samma melodi igen jag vill ha ut dig ur mitt liv, för gott och för alltid!!!

Söndagstankar

Vaknar och känner mig inte alls utvilasd, men inte så konstigt med tanke på att jag somnade 4 typ. Inte bra att vara vaken så sent, men fastnade i telefon länge och sen hade sovtåget gått och jag låg och tänkte istället..
Nätterna är liksom mina på något sätt. Konstigt jag vet.

Jag är fortfarande jätte taggad i min viktminskning och det går så bra och jag är så stolt över mig själv. Bara att fortsätta att köra på. :) Så himla kul.
Detta ska jag fixa!

Undra om jag ska somna om eller bara ligga kvar o mysa... hehe.
well det ger sig.
Idag ska jag leta cykel :)

RSS 2.0