snabb uppdatering

hej hej.. dags att ga till jobbet om 10min sa detta blir bara en snabb uppdatering.. i onsdags var jag ledig, skont, fick tvattat o stadat lite.. sen tog jag det bara lugnt.. gick en liten promenad o sa..
igar skulle jag vart ledig men blev inringd pa lite jobb men det va kul anda..
nu ska jag strax borja o det blir en heldag pa jobbet idag.. segt men men..

imorgon ar en kortare dag o sondag lika sa..

Saknar er dar hemma nagot otroligt!
Men allt rullar pa ganska bra har..
jobber med roligt folk o sa.. pa sondag kanske vi ska hitta pa nagot efter jobbet, eftersom vi stanger tidigt o alla ar lediga mandag, for dom ska satta upp hyllor o mala i restaurangen da sa vi stanger den pa mandag, det ar skont! =)

na oj vad tiden rusade ivag nu..
Maste ga. men skriver mer snart igen

Alskar er och saknar er
Massa pussar o kramar! Lovan!

Solsken, jobb och kaffe.

hej hej alla dar hemma.

Idag ar det sondag och jag ska snart borja jobba, har hittat ett internetcafe som ligger nara jobbet sa jag passade pa att ga in dar och skriva lite..

I fredags var jag ledig sa da traffade jag en tjej fran jobbet och vi gick lite i affarer o gick o at med mera, sen akte vi tillbaka till mig o satt o tjota lite sen gick vi ut en svang.. sen igar jobbade jag hela dagen, en ny tjej fran sverige som precis borjat fyllde ar igar sa kockarna var snalla och gjorde en tarta och jatte god personalmat till lunch, sa vid 16.30 satt vi ner allihopa o at mat och tarta, det var mysigt, sen var det dags o jobba igen, men kvallen var ratt sa lugn fast det blev ganska sent, kanner mig lite seg idag, fast solen skiner o det ar en harlig dag, lite kyligt i luften men bara man haller sig i solen ar det bra.

Jag var sa nojig att tagen skulle strula for dom haller pa med sa mycket arbeten under helgerna har sa buss o tunnelbana mm alltig stalls in el blir forsenat eller det ar begransningar sa jag gick hemmifran strax innan 10 imorse, darfor ar jag inne sa tidigt men jag vill hellre vara i tid.. Det ar inte sarskillt populart att vara sen.. hehe..

Idag har vi bara oppet for lunch sa det ar skont, sa jag slutar nog vid 17.30 eller nagot sant.. Valdigt harligt.
Jag jobbar dubbelpass pa mandag och tisdag sa jag ska lagga mig tidigt ikvall..
Markte att jag inte hade nagot batteri pa mobilen nu heller sa den far jag ladda nar jag jobbar, for jag vill alltid kunna ha mobilen pa nar jag aker hem...

Hum, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer just nu, men jag ar iaf valdigt nojd med tillvaron just nu och jobbet kanns bra o boendet mm.. jag hoppas bara jag kan gora lite mer kul grejer nar jag val ar ledig lite langre.. kanske aka runt o leka turist maste shoppa lite nya grejer ocksa nar jag val fatt min forsta lon.. sa det ar val det som ar pa kartan.. maste kopa lite mer till mitt rum ocksa, fast det ar valdigt fint nu iaf,.. sa fort jag far mojlighet ska jag ta kort och lagga upp har sa ni far se..

Nu blev klockan visst mycket sag jag, jag maste rusa men jag ska forsoka skriva snart igen..

Saknar er massor!
Puss o Kram! LLiL.

Uppdatering

Hej, alla! Langesen jag skrev nu, ledsen for det, men utan dator sa blir det lite svart att ga till ett internet cafe stup i kvarten, plus att jag haft fullt upp det senaste!

Som ni alla sakert vet sa har jag boende nu! Wiee ar overlycklig, mitt rum ar sa fint och frascht, verkligen over mina forvantningar! parket golv, och stor fin sang, liten tv med nagra fa kanaler, en garderob, byra, sido bord, nattduksbord och ett vetrin skap.. ljust och rymligt ar det ocksa..
Verkligen battre an de andra rummen jag tittat pa.. och det ligger i ett mysigt omrade som heter Mottingham, nara till Eltam (5min med buss) som har massa affarer med mera, jag har knapt 10min gangvag till tag stationen eller 1 busshallplats dit, men omradet ar lugnt och fint.. lite sma affarer precis i byggnaden jag bor.. hur bra som helst.. varmvatten dygnet runt, vilket inte ar en sjalvklarhet har... Alla mina rakningar ar inkluderade i hyran sa det ar toppen, och jag har internet i rummet, fast annu ingen data men det ska jag losa..
tvatt masmaskin o bra kok.. Badrummet ar ocksa helt okej, mycket fraschare an vad jag sett hittills!

det bor bara 2 till i huset, och dom bor pa nedervaningen sa jag har hela overvaningen for mig sjalv!=) anda gangen dom kommer upp ar for badrummet, det ligger dar uppe, men vi ar aldrig hemma samtidigt.. dom gar typ vid 7 pa morgonon sa vi ses inte mycket..

jobbet gar jatte bra och det blir roligare och roligare.. =) den andra manegern Heidi ar jatte bra, och det ar henne jag jobbat med de senaste dagarna och det funkar toppen, kommer in i det mer och mer, har haft ratt mycket svenska gaster i helgen..

Jag har fatt schema for 2 veckor frammat nu..
Var ledig igar och da fixade jag mitt rum mm..
var pa banken igar ska dit nasta vecka pa "mote" for att ordna mitt Bankkonto, maste fixa ett NI nummer ocksa.. ska kolla pa det imorgon..

Igar och idag har det vart toppen vader! Sol och 10 plus grader! Underbart! Varen ar har!

Hur har ni det hemma??

Saknar er nagot ofantligt! det ar sjukt, jag trivs jatte bra har och nu kanns allt sa mycket battre nar jag har nagot eget och jobbet rullar pa, men gud vad jag saknar att bara vara hemma med er!

Well, nu maste jag rusa, satte mig pa ett internet cafe bredvid jobbet men maste ga och jobba nu.. borjar snart..
idag blir det dubbel skift.. Lunch och kvall.. men imorgon jobbar jag bara kvall och torsdag ocksa, sen ar jag ledig fredag, sen kor jag dubbel pass pa lordag och lunch pa sondag.

Alskar er och saknar er!
Skot om er!
Det ska jag.. =)
Puss o Kram!

RSS 2.0