Liten uppdatering!

Hej Hej allesammans!
Nu ar jag ju i london som ni alla vet, jag kom fram i mandags formiddag strax efter 11 Lokal tid.
Fick min vaska forst av alla, men hjulen var trasiga pa den stora tunga sa det var ratt sa segt, men men vad ska man gora? Hehe, jag gick runt pa flygplatsen lite och kikade sen sa satte jag mig pa ett stalle dar och at luch, var ratt hungrig efter resan sa jag ville inte vanta tills jag kom till London..
Sa jag at o sa dar sen sa tag jag bussen mot London..

Lite gratt o dant var det men iaf ingen sno och det var underbart att slippa det!
Sen kom jag till London (Victoria Station) Dar var det sa sjukt mycket folk o jag hade dunder mycket o bara, jobbigt, hade glomt hur stressigt det var har haha.. innan tyckte jag om det har men nu var det bara jobbigt.. Och varre blev det under eftermiddagen men men det funkade anda..

Blev en relativt lugn kvall o eftermiddag med mat o grejer.. sov som en stock den natten.. Lite smatt hemlangtan men det ar val i sin ordning.. hehe..

Igar (Tisdag) Vaknade jag och det var ett riktigt skit vader, verkligen oste ner!!
Och jag som stod hemma i sondags kvall o sa,"paraply behover jag val inte ha med mig?) Haha, sa fel jag hade.. Jag borde tankt pa det som man alltid sager om London, att det regnar! haha..
Men det var ju i alla fall inte jatte kallt sa det var ju skont.

Igar gjorde jag inte mycket pa dagen, jag fixade mitt engelska sim kort och det var skont sa nu ar det lattare for mig att halla kontakten med er dar hemma.

Sen blev det tyvarr sa att jag inte kunde sova hos Lisa sa jag fick boka ett rum pa ett hostel, efter lite letande pa internet sa hittade jag ett jatte billigt men nar jag ringde dit sa dom att det skulle kosta det dubbla men nar jag bokade over internet sa fick jag det ursrungliga priset sa det var ju jatte bra..
Och utover det sa hade dom ingen sang i det rummet jag hade bokat, jag hade bokat i ett 14bedds rum men det fanns bara ett 6 bedds rum o det var ju toppen, och det var bara  jag och en tjej pa 20ar fran italien dar, hon var jatte trevlig och vi satt o pratade lite.. Sen pa kvallen sa skulle jag ut i osregnet for att hitta nagonstans att ata, och jag gick runt i evigheter for att leta upp ett stalle men blev aldrig nojd haha.. krasen.
Jag kunde verkligen ha huggt av min hogra arm for att fa ata mormors hemmalagade mat! Men det blev nagot annat stalle dar jag bestallde nan kebabliknande grej med sallad och brod.. Yuak! Inge gatt. Lamnade mer an halften och var fortafarande hungrig och arg for att jag spenderat massa onodiga pengar pa acklig mat, men men nu vet jag vad jag inte ska bestalla. Sa jag bestammde mig for att ga till affaren och kopa mig en skvaller tidning lite vatten o natt gott att ata o ga tillbaka till rummet for att lyssna pa musik o mysa.

Men nar jag kom tillbaka hade min "rumskompis" lagt sig och slackt lampan och det finns bara en i taket som ar jatte stark sa den ville jag inte tanda, sa det blev till att sova for mig med.
Men det var nog bra for jag somnade pa ett kick.. Visst att hostel inte ar lyx men sangen var extremt skon, tjock o harlig madsass o frascha skona lakan o grejer fick man.

Sa det var helt ok, kl 7 var "rumskompisen" uppe och skulle ut o vandra.. jag somnade om lite till men sen kom hon tillbaka o sa att det var jatte skont ute sa var tvungen att byta om och da tankte jag va sjutton har kan jag inte ligga. sa jag gick upp o duschade, inge vidare duschar men men.. det funkade..
Gjorde mig fin och sen checkade jag ut..
Hostlet heter Hyde Park hostel och ligger i Bayswater, nara notting hill och hyde park sa jag hittade ett mysigt cafe dar dom tog bestallning vid bordet o var valdigt trevliga, det visade sig vara ett vaffel hus for alla at vafflor men det fattade inte jag.. Tjejen jag bestallde av maste dock ha missforstatt mig for jag bestallde en macka med ost o skinka och en kopp kaffe, men fick en grillad panini med salami o mozzarella och en cappucino men va sjutton jag var sa hungrig och orkade inte halla pa.. se det blev bra anda.. Mackan var sadar men det var en av de godaste cappucions jag druckit! =)

Sen gick jag runt lite tog mig en metro och tankte aka in till London men nar jag nastan var vid tunnelbane stationen sa sag jag ett mysigt stalle med en solig uteservering sa jag satte mig dar, kopte en juice o laste tidningen, solen borjade skina mer o mer, helt underbart! Visst man fick ha jacka pa sig men det var varm! Sa langt i fran snon i gbg man tanka sig.. nastan som att vara utomlands.. eller vad sager jag, det ar jag ju! =) Hihi.

Vilket fall sa sag jag detta stallet pa andra sidag gatan sa jag bestammde mig for att ga in hit och skriva av mig lite, sa ni far en uppdatering, valdigt vad jag har skrivit redan! I 22 minuter nu.. Kanske jobbigt att lasa allt??

Efter detta vet jag inte riktigt vad jag ska hitta pa.. Ska traffa Lisa senare, anting fore eller efter intervjun, eller bade och.. Ja intervjun, jag borjar allt att bli lite nervos, men jag ska forsoka samla mig.
Jag ska halla er uppdaterade om hur det gar!  =)

Nu blev jag lite tom pa ord.. Hum.. London verkar vara sig ganska ligt, vissa priser har gatt upp.. sasom busskort.. herrejesus, det blir varre o varre.. jeje.. men det ar ju sant man maste ha.. Fast nar det ar vader som detta har jag inget emot att ga runt, det finns sa mycket att titta pa anda!

Pa lordag ar det ju melodifestivalen igen, o da kanske det blir den "svenska puben" vid edgewere road for dar visar dom den.. kan ju vara lite kul! =)

Nu sa borjar det bli tomt pa ord, men jag skriver snart igen.

Skot om er dar hemma, jag saknar er! Puss o Kram  LLIL = (Lilla Lovan i London!) Fyndigt va?! Kom pa det nu! hehe..
Nu ska jag ut i solen igen.. sag en restaurang dom sokte folk pa sa jag tankte kanske ga dit med cv o sa...

Snart snart!

Ojoj, jag börjar bli riktigt pirrig här, imorgon bitti åker jag!
Hjälp! Hehe, näe då, jag längtar jätte mycket men är ändå nervös,
det är första gången jag flyger själv.. (Tror jag, om inte minnet sviker mig helt?)

Men min gulliga mamma ska iaf köra mig ut sen ska vi fika där o prata lite så hon får allt va så snäll o följa mej ända till incheckningen, hehe.. jag som hade tänkt att åka ut själv först.. Men oj vad glad jag är att mamma följer med.. Annars måntro hade jag vart ännu mer pirrig...

Oh så börjar nerverna för intervjun kännas också. =) men jag är glad ändå..

Har nyss tittat på "En annan del av köping" himla härliga männsikor alltså!
Haha! Man får sig ett gott skratt!

Igår så var det en heldag och kväll hos Mormor o Morfar, det var super mysigt! det kallar jag "Lördags Mys" på hög nivå! Det kommer jag sakna när jag åker, mest av allt tror jag, att bara vara hemma hos M&M o umgås.. Prata och mysa.. men Jag kommer snart hem igen. Och det är med sånna stunder i minnet som man orkar lite mer om man har det jobbigt någon annanstans..

Nu sitter jag här vid datorn och funderar på om jag har glömt att packa något, men jag tror att det mesta är med.. (???) Hoppas det iaf.. Ska ta mig en titt till snart, har väl gjort det ca 10ggr redan men man kan aldrig vara helt säker, jag har vägt dom också och det ska nog vara godkänd vikt på båda. (Hoppas)

Hittade ett gamalt kort på mig här, jag kan väl ta o lägga in det då..
(ego som man är.. Hihi)



Åh, jag är inte det minsta trött, vet inte hur jag ska kunna somna ikväll.. är ju så pirrig och uppspelt!
Kanske ska ta en kopp te nu.. Försöka lugna mig lite...
Idag har jag platt hår förästen.. =) Tro det eller ej men min käre Far hjälpte mig.. Riktigt duktig faktiskt.. =)
Och så har jag fixat mina naglar, med hemma gjord frankmanikyr.. så snygga o stiliga om jag får säga det själv.

(Här skulle det vart en bild på mina naglar som jag tog nu men det verkar inte funka.. =( Hum.. konstigt.. jaja.. så är det. Inte så himla kul att titta på ändå)

Och så har jag lagt fram morgondagens outfit. Blir nog riktigt snyggt! :D
Väldigt vad jag var ovanligt självsäker.. (Ni får ursäkta om jag låter divig, det är inte min mening)
Men tror att jag går på högvarv och försöker fördriva tiden med att skriva här..

Kanske inte är så kul att läsa all oviktig och ointressant fakta?!
Men då kan man ju faktiskt låta bli.. (!) =)
Jag skriver på ändå.
Eller kanske inte.. är nog lite trött ändå, för jag börjar på svårt att stava rätt.. och känner mig lite mosig i hjärnan.. så det får väl kanske vara bra nu..

Ha det bra nu!

jag kanske hinner med att skriva en snabbis imogonbitti.. Vi får se.
Puss o kram!
Kärlek till er alla!




Lördags eftermiddag.

Hej hej, nu sitter jag och min älskade mamma här hos min älskade mormor och morfar, vi har just ätit en underbar middag. Mums! Nu skriver jag lite i min blogg bara för att göra det, nu  ska jag gå och vara social igen.

puss o kram!
Skriver senare eller imorgon!
Pirrar gott i magen nu kan jag säga.

London here i come .. =)


Tjosan!

Sitter här och tänker, på London och att jag snart kommer att vara där. Härligt!
Men väldigt pirrigt! Härligt att man har skaffat sig en blogg nu också, så slipper jag sitta o fixa med det i London, det är bara att Logga in och skriva. =) Toppen!

Idag är det Lördag och igår var det en lugn kväll hemma med Pappa och Ann, hemmagjord pizza och Let's Dance.
Mysigt! Sen lite på spåret och skavlan. sen var jag så trött så jag nästan smällde av!

Idag blir det en heldag med Mamma, Mormor och Morfar (och katten såklart!) Ska bli så underbart mysigt!
Det är alltid lika kul att umgås med dom! Love!

I Torsdags hade jag, Ann och Jannika en mysig tjejkväll här när Jannika fixade alla hjärtansdag present och jag och Ann kom med glada tillrop! haha..

Måste boka flygbiljett också! ojoj... och fixa mina väskor.. stressigt värre.. Passet måste fram också.
Rätt mycket nu märker jag. Vilken framförhållning! Haha. Men jag får gå och fixa med det nu.

Pappa är tokig! =)
Hihi!

Nä nu så ska jag ta o fixa lite.
Hörs snart igen.

Puss o Kram!
L.




Tänkte att det var dags att skapa en Blogg.

OjOjOj, Nu är ja g också här i Blogg världen, det känns ganska kul faktiskt.
Nu kan jag hålla alla (som jag vill) uppdaterade om vad som händer i mitt liv och hur jag känner och tänker om (nästan) allt... Toppen! Även om man känner sig lite "naken,rädd exposed..." Haha! (hollywood frun Maria om ni inte visste!) Haha.. Kul info eller?

Så som sagt då kanske jag ska börja med att berätta vad som händer och sker?

Jag har ju velat åka tillbaka till London så länge jag kan minnas.. Alltså sen jag kom hem därifrån sist. =)

Och nu så ska jag göra det, är det inte fantastiskt?!
Jag har ju varit tillbaka 2 ggr efter att jag var där och jobbade första gången, men inte varit tillbaka längre och jobbat, men förhoppningsvis ska jag kunna göra det nu..
jag ska på intervju på Onsdag, i South Kensington, jag är så nervös men jätte glad.
Det känns helt underbart! Visst är det massa krångel som ska lösas med Bankkonto mm.. men det fixar väl jag. Jag är ganska så produktiv när jag vill! :D haha..

Jag får väl åka till London och se hur denna intervjun går och funkar det och verkar bra, ja då.. Kanske jag blir kvar.. (Ett tag iaf.. inte allt för länge det lovar jag, men detta är en dunder chans och jag är så glad!)

Så här såg det ut första gången jag begav mig till London
(Jag och 17 andra livrädda svenska studenter på första riktiga resan själva)

Hela internationella klassen uppradade för fotografering innan avgång till London. Nervösa? Oh ja!


Sen var jag där året efter med min underbara Emelie.. På en weedend med mycket äventyr, så som att hotellet vi skulle bo på inte fanns när vi kom fram, JOBBIGT! Haha, men med ett leende och hjälp från goda vänner, både nyfunna och gamla, så hittade vi tillslut ett toppen ställe. ! Och vi hade en supermysig helg jag och Emelie!

Inte taget i London, men det är iaf jag och Emelie.

Sen året där på så åkte jag, Emelie och Lisa på en tripp till London. Bodde hos Sebbe och hade en toppen helg då med, med goda middagar och roligt folk. =)

         


Det var lite om det, men som sagt sen 2008 har jag inte varit tillbaka och nu är det dags.

Jag ska försöka hålla denna bloggen uppdaterad om vad som händer och sker med allt..
Så håll ögonen öppna.
Jag skriver snart igen.

Massor med kärlek till min familj.
Ni betyder allt!
Och till alla mina vänner, bättre får man leta efter!

Love you!

Puss o Kram Lovisa


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0